CASE: Hype-O-Dream

Case: Hype-O-Dream, dance festival Waregem

Case: Hype-O-Dream, dance festival WaregemCase: Hype-O-Dream, dance festival WaregemCase: Hype-O-Dream, dance festival WaregemCase: Hype-O-Dream, dance festival Waregem

Ballroom staat, sinds het ontstaan aan de zijde van Hype-O-Dream voor de organisatie van het VIP-gebeuren. Ook in 2019 zal Ballroom garant staan voor een topervaring bij de meer dan 3000 feestvierders op het VIP deck.

Exponentiële groei
Sarah De Zutter, event manager van Ballroom, zag het festival en de VIP-mogelijkheden exponentieel groeien: “In 2013 stond Ballroom al in voor de organisatie van de VIP van a tot z. Toen ontvingen we 400 VIP’s, deze zomer waren dat er maar liefst 3000 op de twee VIP-decks.

De samenwerking met Ballroom gebeurt steeds in een zeer professioneel kader. De communicatie tussen beide partijen verloopt perfect, waardoor Ballroom een betrouwbare partner is voor Hype-O-Dream.

Stijn Meert – Organisator Hype-O-Dream

Ballroom denkt mee

Ballroom verzorgt het volledige plaatje om een topervaring te bieden aan de VIP-klanten van Hype-O-Dream. “We staan samen met onze partners in voor de VIP-decks, de tentconstructies, het meubilair en de inrichting, alsook voor de catering, hostessen en animatie.”

“Ook thematisch denken we creatief mee. Dit jaar maakten de Venetiaanse maskers plaats voor surrealistische acts & decors gebaseerd op droomwerelden. Nothing was real!”

Sarah De Zutter, eventmanager Ballroom

Dank aan onze partners om er ook dit jaar weer een topeditie van te maken.
#Firsttent #Atention #Exporent #MDVCatering #AllArea #Isofun #Colinex
#VerleyenTuindesign #DekaSound #Manpower

Ook uw event in handen geven van Ballroom? We horen het graag!

Contacteer ons