Drie nieuwe krachten bij Team Ballroom

Niet enkel in het voetbal woedt een transferstorm. Ook Ballroom Locations & Events kan uitpakken met drie mooie namen die het team komen versterken. We zetten in op de verdere groei door ervaren en jong enthousiasme toe te voegen aan het team. Door de jaren heen bouwden we een stevige reputatie op in de evenementensector. Trouwfeesten, communies, technofeestjes, benefietavonden, ... Zowat alles passeerde de revue in het Regenboogstadion, op HippoLoggia of op een locatie die de klant kiest.

Nieuwe krachten voor Team Ballroom

31/01/2020 - 16:10

Nieuwe krachten voor Team Ballroom

"Sterk merk met iconische troeven"

Commercieel directeur Miguel De Ruyck ziet in Ballroom een sterk merk: "Met het Regenboogstadion en HippoLoggia beschikken we over twee iconische locaties in Waregem. Daarnaast organiseerden we al zeven jaar op rij het VIP-gebeuren van Hype-O-Dream, het dancefestival dat Waregem op de kaart plaatst bij de jeugd."

"Ballroom kent een steile groei en we zijn uiterst tevreden dat we drie enthousiaste, gemotiveerde krachten kunnen toevoegen aan ons team. Alles kwam in een stroomversnelling toen Sarah De Zutter besliste een volgende stap te zetten in haar professionele carrière. Ze stond mee aan de wieg van het evenementenbureau en we wensen haar uitdrukkelijk te bedanken voor haar jarenlange inzet", gaat Miguel De Ruyck verder.

Team Ballroom: ontmoet Asma, Marie en Jonas!

Sinds deze week telt Ballroom Locations & Events drie extra werkkrachten. "We zetten hiermee de professionalisering in onze organisatie verder. We doen er TOPE alles aan om de evenementen van onze klanten naar een nog hoger niveau te tillen", besluit commercieel directeur Miguel De Ruyck.

Asma Mouloud startte in 2018 als hostess bij Essevee en Ballroom. De Waregemse voltooide in 2019 haar stages in de salesafdeling van Essevee en de evenementencel van Ballroom. Met haar enthousiasme en eeuwige glimlach is ze de geknipte event coördinator.

Marie Werbrouck startte deze zomer aan haar avontuur bij SV Zulte Waregem. Dankzij haar achtergrond in marketing (bij onder andere The Adecco Group en Cisco) en ervaring in sales slaagt ze erin om ook uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Jonas Desmet zorgt voor een brok ervaring in de horeca- en evenementensector. Hij versterkt het team in het Regenboogstadion en HippoLoggia als F&B manager.