Nooit meer saaie meetings, dankzij Ballroom en SQUADT

Nooit meer saaie meetings, dankzij Ballroom en SQUADT

23/08/2019 - 10:29

Nooit meer saaie meetings, dankzij Ballroom en SQUADTNooit meer saaie meetings, dankzij Ballroom en SQUADTNooit meer saaie meetings, dankzij Ballroom en SQUADTNooit meer saaie meetings, dankzij Ballroom en SQUADTNooit meer saaie meetings, dankzij Ballroom en SQUADT

Nooit meer saaie meetings, dankzij Ballroom en SQUADT

Jammer genoeg hebben wij ook al vervelende meetings, saaie infosessies en slepende seminaries meegemaakt. Het werkt al vlug vermoeiend en daar gaan we samen met SQUADT iets aan doen.

De physical health specialists bij SQUADT plaatsen gezondheid, meer bewegen en vitaliteit centraal op uw evenement bij Ballroom. Get moving met deze drie pakketten op maat van uw bedrijf of organisatie:

Fit challenges | We bieden u een kwalitatieve en gezonde bewegingsvorm die voor iedereen toegankelijk is. De keuze is ruim: een boksinitiatie, active yoga, ball games, pilates, running clinic, zelfverdediging, ... Wij zorgen voor alles: van de digitale uitnodigingen en inschrijvingen tot het benodigde materiaal voor de workshop. Onze tip: combineer meerdere challenges zodat u al uw medewerkers kunt motiveren om actief deel te nemen!

Deo-HIIT | Tijdens de HIITs (High Intensity Interval Training) verbranden we op korte tijd veel calorieën en voelt iedereen zich meteen fitter om achteraf terug aan het werk te gaan! Samen afzien creëert ook een band met de andere teamleden. We vragen om een vers t-shirt mee te brengen en wij brengen SQUADT-deo’s mee. Ideaal om tijdens een event een “movement-snack” te bouwen. De HIITs duren 20’ en kunnen na elkaar gegeven worden voor verschillende groepen.

Stories | Over zeer diverse onderwerpen geven we korte, interactieve presentaties van ongeveer 45’. We bieden een evenwichtige mix aan tussen MOVE-EAT-REST-PLAY. Het doel ligt erin om de deelnemers vernieuwende, up-to-date informatie te verstrekken en vooral directe tools aan te reiken om mee aan de slag te gaan. Achteraf bezorgen we u een verslag in de vorm van een blog. Voorbeelden: Healthy food mindset, Strong 21ste century body, Relax your body & mind, …

Sarah De Zutter | 0478 59 79 99 | sarah@ballroom.be

Joke Van Ackere | 0475 40 36 32 | joke@ballroom.be